Connect with:
HomeΕιδήσεις85η ορκωμοσία νέων πτυχιούχων και διδακτόρων του Xαροκόπειου Πανεπιστημίου.

85η ορκωμοσία νέων πτυχιούχων και διδακτόρων του Xαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Ολοκληρώθηκαν στις 26 και 27 Απριλίου 2023 οι τελετές της 85ης Ορκωμοσίας των νέων πτυχιούχων και διδακτόρων του Xαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξάγονται εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, οι τελετές αποτέλεσαν μία ακόμα αφορμή γιορτής και χαράς για την Πανεπιστημιακή μας Κοινότητα. Οι απόφοιτοι της 85ης Ορκωμοσίας, περήφανοι για την κατάκτηση των στόχων τους, αποχαιρέτησαν το Ίδρυμα που τους προσέφερε πλήρη κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο που επέλεξαν, άριστο περιβάλλον σπουδών και υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης.

No alternative text description for this image

Με την προσδοκία ότι θα μεγαλουργήσουν, θα διαπρέψουν στα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα και θα κερδίσουν ισάξιες μάχες σε ανώτερα επίπεδα, οι Πρυτανικές Αρχές και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα απέδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους απόφοιτους και τους προέτρεψαν να παραμείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να προσπαθήσουν να αφήσουν μία καλύτερη παρακαταθήκη στην επόμενη γενιά.

No alternative text description for this image

Για άλλη μια φορά η συγκίνηση όλων ήταν έντονη και αποτυπώθηκε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο στους χαιρετισμούς των αποφοίτων κατά τη διάρκεια της απονομής των πτυχίων. Όπως πολύ χαρακτηριστικά εξέφρασε στην ομιλία του ο πρωτεύσας απόφοιτος του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Γεωγραφίας «σήμερα δεν είναι μια τελετή λήξης αλλά μια τελετή έναρξης, η τελετή μιας νέας αρχής», απευθύνοντας ταυτόχρονα τις θερμές του ευχαριστίες στους καθηγητές και καθηγήτριές του για το «απερίγραπτα συναρπαστικό ταξίδι στον υπέροχο και πρωτόγνωρο κόσμο της επιστήμης της Γεωγραφίας»!

 

Written by

Τα νέα της Υγείας