Connect with:
HomeΕιδήσεις2η Επιστημονική Εκδήλωση Ιnnovation@ΑSygros

2η Επιστημονική Εκδήλωση Ιnnovation@ΑSygros

2η Επιστημονική Εκδήλωση Ιnnovation@ΑSygros με τίτλο «Προβληματισμοί, Διλήμματα & Καινοτομίες στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία», διοργανώνεται από τo Ινστιτούτο Δερματολογικών Ερευνών και Εκπαίδευσης και την Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός.

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 5-6 Μαΐου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Aίθουσα ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ).

No alternative text description for this image

H εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους και περιλαμβάνει:

  • παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
  • επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο
  • βεβαίωση συμμετοχής
  • διαλείμματα καφέ
  • ελαφριά γεύματα

Οι αλματώδεις εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενειών στο χώρο της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας επιτάσσουν τη συνεχή επιμόρφωση όλων μας. Το επιστημονικό πρόγραμμα της Διημερίδας περιλαμβάνει σημαντικές διαλέξεις και στρογγύλες τράπεζες, στις οποίες προσκεκλημένοι, διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις, διαγνωστικές και θεραπευτικές, σε όλα τα πεδία της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, μεταφέροντας τη διεθνή γνώση σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο.

Επίσης, περιλαμβάνει βιβλιογραφικές ενημερώσεις, επικαιροποιήσεις στην κλινική διαχείριση των ασθενών καθώς και τη πλούσια ερευνητική συγκομιδή του έργου που επιτελείται στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός – με λίγα λόγια όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση απλών αλλά και σύνθετων προβλημάτων στη κλινική πράξη.

Written by

Τα νέα της Υγείας