Connect with:
HomeΕιδήσειςGreece Race for the Cure: Διοργανώνεται για 14η συνεχόμενη χρονιά

Greece Race for the Cure: Διοργανώνεται για 14η συνεχόμενη χρονιά

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 14η συνεχόμενη χρονιά το Greece Race for the Cure®, συμβολικό αγώνα δρόμου 5χλμ και περίπατο 2χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

«Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 βρισκόμαστε ξανά από κοντά στο Ζάππειο, αλλά και διαδικτυακά, για να γιορτάσουμε τη ζωή. Παίρνουμε μέρος στον αγώνα, ενώνουμε τις φωνές μας και μεταδίδουμε δυνατά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το μήνυμα πως μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

Πληροφορίες:

  • Έναρξη Διοργάνωσης: 9:30 ΠΜ
  • 5Κ Αγώνας Δρόμου: 10:00 ΠΜ / Αντίτιμο Συμμετοχής: 10€
  • 2Κ Περίπατος: 11:00 ΠΜ /Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€
  • DIGITAL: Όπου και αν είσαι / Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€

Το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου θα γιορτάσουμε τη ζωή με παράλληλες δράσεις για την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η γιορτή μεταφέρεται και στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtag της διοργάνωσης #GRFC2022, μοιραζόμαστε στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας στα κοινωνικά δίκτυα και δίνουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Written by

Τα νέα της Υγείας