Connect with:
HomeΕιδήσειςΧωρίς χειρουργεία το Νοσοκομείο Σύρου για τέταρτη συνεχόμενη μέρα

Χωρίς χειρουργεία το Νοσοκομείο Σύρου για τέταρτη συνεχόμενη μέρα

Το νοσοκομείο της Σύρου αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα λόγω της υποστελέχωσης και λειτουργεί πλέον ως… Κέντρο Υγείας, ενώ και τα χειρουργεία έχουν αναβληθεί για τέταρτη συνεχόμενη μέρα.

Είναι κάτι που επισημαίνει με ανακοίνωση του ο σύλλογος των εργαζομένων του νοσοκομείου ο οποίος τονίζει πως όπως όλα δείχνουν θα κλείσει και η καρδιολογική κλινική, χωρίς να διαφαίνεται και κάποια λύση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν και τα εξής:

«Πως θα καλυφθούν οι αυξημένες υγειονομικές ανάγκες των Κυκλάδων κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου με την κορύφωση της τουριστικής κίνησης (εκατομμύρια επισκέπτες); Ακόμη και αν βρεθεί τώρα μια πυροσβεστική λύση, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το φαινόμενο θα επαναληφθεί σύντομα και κατ΄ επανάληψη εάν δεν γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύψουν τα κενά. Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν δύο ημέρες είχαμε καταγγείλει ότι το καρδιολογικό τμήμα απομένει με έναν μόνο Ιατρό (από τους τρείς που προβλέπονται) και μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε ότι κι αυτός συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου το οποίο συνεπάγεται και το κλείσιμο της καρδιολογικής κλινικής και της μονάδας εμφραγμάτων».

Written by

Τα νέα της Υγείας