Connect with:
HomeΕιδήσειςBayer Ελλάς: Δημιουργεί 9μελές Συμβούλιο Συμπερίληψης και Διαφορετικότητας

Bayer Ελλάς: Δημιουργεί 9μελές Συμβούλιο Συμπερίληψης και Διαφορετικότητας

Η Bayer Ελλάς ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικού συμβουλίου I&D (Inclusion & Diversity), το οποίο θα αποτελείται από 9 ηγετικά στελέχη από διάφορους τομείς και θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση των θεμάτων Συμπερίληψης και Διαφορετικότητας, καθώς και την ανάπτυξη και εφαρμογή τοπικών σχεδίων δράσης.

Στο Συμβούλιο συμμετέχουν οι εξής:

  • Ιάσων Βάντερβιλτ, Head of Accounting & Tax Greece
  • Αλέξης Κατσίβας, Roundup Brand Coordinator Mediterranean &. Key Account Manager Greece
  • Χρυσούλα Κουτσούρη, Product Manager Radiology Greece, Malta, Israel, Romania, Bulgaria, Moldova, Cyprus\\Θεανώ Μανιάκα, Head Regulatory Affairs Southern Mediterranean
  • Χρύσα Μαρτίνου, Product Manager Greece
  • Αγγέλικα Τζέμου, BoD Member & Head of HR και I&D Country Lead
  • Θοδωρής Τσιχριτζής, Customer Sales & Marketing Manager Greece
  • Στάθης Φραγκογιάννης, Head of Supply Chain & Order to Cash Southern Mediterranean & Black Sea
  • Ίρα Χαρισιάδου, Head of LPC and Data Privacy

Η Bayer Ελλάς αναγνωρίζει ότι τα καλύτερα ταλέντα υπάρχουν σε όλες τις κοινότητες και ότι ο οργανισμός πρέπει να περιλαμβάνει κάθε διαφορετικό ταλέντο. Αυτό συνεπάγεται διαδικασίες και συμπεριφορές χωρίς αποκλεισμούς για όλες τις ενέργειες που αφορούν τους ανθρώπους της εταιρείας.

«Μέσω του I&D Council προάγουμε πρακτικές και νοοτροπίες που συμβάλλουν στην κατανόηση της διαφορετικότητας, στην καταπολέμηση των διακρίσεων και στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενισχύει την ενσωμάτωση και την ποικιλομορφία. Το συλλογικό άθροισμα των ατομικών μας διαφορών, εμπειριών ζωής, γνώσεων, καινοτομίας, αυτοέκφρασης, μοναδικών ικανοτήτων και ταλέντου που επενδύουν οι εργαζόμενοί μας στην εργασία τους αντιπροσωπεύει σημαντικό μέρος όχι μόνο της κουλτούρας και της φήμης μας, αλλά και των επιτευγμάτων της Bayer», δήλωσε η Αγγέλικα Τζέμου, I&D Country Lead, BoD Member & Head of HR, Greece.

Written by

Τα νέα της Υγείας