Connect with:
HomeΕιδήσεις14ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας – Καμπάνια ενημέρωσης οστεοπόρωσης της Amgen Hellas

14ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας – Καμπάνια ενημέρωσης οστεοπόρωσης της Amgen Hellas

Συνέδριο το οποίο είναι ανοιχτό στο κοινό, κατά το οποίο μερικοί από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες γύρω από την οστεοπόρωση και τη σκελετική υγεία, έρχονται σε άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς, ανταλλάσσοντας απόψεις και μοιράζοντας τα τελευταία δεδομένα γύρω από τις σκελετικές παθήσεις και την οστεοπόρωση, την άσκηση, τη διατροφή, την ψυχολογία και την υγεία γενικότερα.

Το Συνέδριο είχε έναν ιδιαίτερο σκοπό:  Να παρακινήσει τους ασθενείς να ασχοληθούν πιο εντατικά με την υγεία τους, καθώς τα δύο χρόνια της πανδημίας και της παρατεταμένης διαμονής στο σπίτι δεν συνέβαλαν στη σωστή παρακολούθηση της υγείας.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, υλοποιήθηκαν ομιλίες που κάλυψαν θεματικές ενότητες όπως: Άσκηση και Σκελετική Υγεία με ζωντανή συμμετοχή του κοινού, Φάκελος Οστεοπενία, Οστεοπόρωση, Βιταμίνη D, Διατροφή και Οστεοπόρωση, Ινομυαλγία, Οστεοαρθρίτιδα κ.α.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς το Συνέδριο επισκέφθηκαν πάνω από 400 Ασθενείς και παράλληλα αξιοποίησαν την παροχή των δωρεάν εξετάσεων που προσφέρονταν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε ασθενείς, ιατρούς και εκπροσώπους της πολιτείας, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις γύρω από την οστεοπόρωση.

Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την οστεοπόρωση από την Amgen Hellas

Στόχος της εκστρατείας είναι να υπογραμμίσει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της οστεοπόρωσης, μίας συχνής πάθησης στα άτομα άνω των 50 ετών.

Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την οστεοπόρωση από την Amgen Hellas

Η οστεοπόρωση καθιστά τα οστά μας αδύναμα και εύθραυστα. Και όπως κάθε τι εύθραυστο και πολύτιμο, αξίζει να τα προστατέψουμε. Για να το επιτύχουμε, θα πρέπει να ενημερωθούμε για την πρόληψη της οστεοπόρωσης και να ελέγχουμε την υγεία των οστών μας σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μας.

Αυτό το μήνυμα απευθύνει στο κοινό η φαρμακευτική εταιρεία Amgen Hellas μέσω της  Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση «ΓΕΡΑ ΟΣΤΑ», που υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.) και του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Written by

Τα νέα της Υγείας