Connect with:
HomeΕιδήσειςΕγκαίνια στο 2ο μεγαλύτερο νοσοκομείο ανάμεσα σε 19 ιδιωτικά νοσοκομεία στο Λονδίνο

Εγκαίνια στο 2ο μεγαλύτερο νοσοκομείο ανάμεσα σε 19 ιδιωτικά νοσοκομεία στο Λονδίνο

Ένα νέο ιδιωτικό νοσοκομείο συνολικής αξίας 1 δισ. λιρών αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του, το αμέσως επόμενο διάστημα, στο κεντρικό Λονδίνο.

Με 184 κλίνες θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο μετά το Wellington στο St John’s Wood, το οποίο διευθύνεται από την αμερικανική εταιρεία HCA, ανάμεσα σε συνολικά 19 ιδιωτικά νοσοκομεία στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Prestigious First – Cleveland Clinic London - Cableflow International Limited

Πιο αναλυτικά, τα εγκαίνια του πρώτου νοσοκομείου στο Λονδίνο της Cleveland Clinic με έδρα το Οχάιο στα τέλη αυτού του μήνα έρχονται σε μια περίοδο που ο ιδιωτικός τομέας υγείας ανθεί στη Βρετανία. Παράλληλα, η αμερικανική κλινική Cleveland London βρίσκεται σε συζητήσεις για την παροχή φροντίδας σε ασθενείς του Εθνικού συστήματος υγείας της Αγγλίας (NHS). 

Cleveland Clinic London to open administrative office at the award-winning 4ORTY building – Cleveland Clinic Newsroom

Το νέο νοσοκομείο θα διαθέτει 29 κρεβάτια μονάδων εντατικής θεραπείας και οκτώ χειρουργεία που θα στελεχώνονται από 1.200 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον guardian, oι εργαζόμενοι του νοσοκομείου θα αμείβονται με έως και 350.000 λίρες ετησίως, γεγονός που έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων εργαζομένων.

Plan for 2020 UK Launch Extends Cleveland Clinic's Global Presence – Consult QD

Στο μεταξύ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι επικρίνουν τόσο το συγκεκριμένο έργο όσο και τον ιδιωτικό τομέα καθώς, το NHS, λυγίζει από τις τεράστιες λίστες αναμονής, την έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 καθώς και την έλλειψη προσωπικού.

Written by

Τα νέα της Υγείας