Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΧέιλι Μπίμπερ: Διαγνώσθηκε με εγκεφαλική πάθηση – Οι γιατροί ψάχνουν συσχέτιση με Covid-19

Χέιλι Μπίμπερ: Διαγνώσθηκε με εγκεφαλική πάθηση – Οι γιατροί ψάχνουν συσχέτιση με Covid-19

Η Χέιλι Μπίμπερ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Παλμ Σπρινγκς όπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού που προκλήθηκαν από θρόμβο στο κεφάλι, όπως επιβεβαίωσε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

«Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο» ανέφερε σε ανάρτησή της.

«Διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες» σημείωσε.

«Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν» πρόσθεσε.

Τι λένε οι γιατροί – Έχει σχέση με τον Covid-19;

Οι ειδικοί λένε πως τα συμπτώματα της δεν συνάδουν με την ηλικία της και πως αυτά θα μπορούσαν να εκδηλωθούν σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέεται η κατάσταση της με τον Covid-19. Είχε βρεθεί θετική μαζί με τον σύζυγο της λίγες εβδομάδες πριν. Ήδη, της δόθηκε εξιτήριο από το νοσοκομείο και την παρακολουθούν γιατροί στο σπίτι.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Μανχάταν τον Σεπτέμβριο του 2018. Η σχέση τους έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης ενώ συχνά και οι δύο εκφράζουν δημόσια την αγάπη και τον έρωτα τους.

Written by

Τα νέα της Υγείας