Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Ταλαιπωρούμαι ακόμα με προβλήματα υγείας από το Survivor

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ταλαιπωρούμαι ακόμα με προβλήματα υγείας από το Survivor

Καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ακόμα ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας. Παρ’ όλα αυτά ενώ ανέφερε πως αν γινόταν ένας νέος κύκλος «All Star» θα ήθελε να επιστρέψει, την προβληματίζει όμως η ηλικία της.

«Κάποια θεματάκια μου έχουν μείνει. Με το στομάχι πιο πολύ, με τη διατροφή κτλ. Η απότομη αλλαγή των κιλών με ταλαιπωρεί ακόμα, ο κύκλος… Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο από έναν άντρα. Γιατί έχει να κάνει με τις ορμόνες. Είναι μια τρέλα» εξήγησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Από την πολύ πείνα έφαγα κεφτεδάκια μέσα από παπούτσια μαζί με την ποδαρίλα! - ΤΑ ΝΕΑ

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός να τη δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογήθηκε: «Το μέσα μου μού λέει να πάω αλλά σε αυτή τη φάση που είμαι έχω μεγαλώσει κι έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ήμουν εκεί 29 χρονών. Απλά επειδή ήμουν η τελευταία κοπέλα, από τις πιο δυνατές παίκτριες, πρέπει να είμαι, όπως ήμουν τότε. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί αλλά επειδή ήμουν αθλήτρια ξέρω να ακούω το σώμα μου. Δεν ξέρω αν το σώμα μου μπορεί να το αντέξει αυτό. Είμαι και σε μια ηλικία που μεγαλώνω και τα γυναικολογικά μου θέλω να τα κρατήσω σε μια ωραία φάση για να κάνω οικογένεια».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετείχε στο Survivor το 2017. Εκεί γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης έγιναν ζευγάρι.

Written by

Τα νέα της Υγείας