Connect with:
HomeDoctorSpotΣυνέδριαΠανελλήνιο Συνέδριο «Ταξίδι στον κόσμο των ΤΚΙ – Αναστολείς τυροσινικών κινασών στην Ογκολογία»

Πανελλήνιο Συνέδριο «Ταξίδι στον κόσμο των ΤΚΙ – Αναστολείς τυροσινικών κινασών στην Ογκολογία»

Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας «Αντικαρκινική Ενημέρωση» με θέμα «Ταξίδι στον κόσμο των ΤΚΙ – Αναστολείς τυροσινικών κινασών στην Ογκολογία» θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαρτίου 2022, στον Βόλο.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή (δια ζώσης και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση) και η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Μήνυμα Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής κ. Χρήστου Εμμανουηλίδη

Παθολόγος – Ογκολόγος, Πρόεδρος της εταιρείας «Αντικαρκινική Ενημέρωση»

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Όπως γνωρίζετε, η ογκολογική θεραπευτική εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μόρια που αναστέλλουν συγκεκριμένα ένζυμα-στόχους. Οι αναστολείς τυροσινικών κινασών βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε σχεδόν τομέα της ογκολογίας προσφέροντας μια στοχευτική προσέγγιση του καρκίνου, συχνά ανεξάρτητα από το όργανο προέλευσης.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε ένα συνέδριο που αφορά αποκλειστικά τους ΤΚΙ – αναστολείς τυροσινικών κινασών, παρέχοντας μια διαφορετική οπτική γωνία στην θεραπευτική με βάση την κινάση-στόχο και όχι με βάση το είδος του καρκίνου, διαφοροποιούμενο έτσι από την πλειάδα των ογκολογικών συνεδρίων.

Πιστεύουμε ότι αυτή η πιο σύγχρονη προσέγγιση θα έχει απήχηση στους συναδέλφους και θα προσφέρει μια πολύτιμη ανασκόπηση-υπενθύμιση αυτών των «μαγικών» φαρμάκων που ο αριθμός τους αυξάνεται ραγδαία.

Στο συνέδριο περιλαμβάνεται και μια συνεδρία με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που αφορούν τους ΤΚΙ: «ΤΚΙ-games» που θα προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης των εφαρμογών τους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάθεση συμμετοχής και θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας και να μοιραστούμε πολύτιμη γνώση!»

Written by

Τα νέα της Υγείας