Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΕπιχειρείνΝέα συνεργασία των UNI-PHARMA και InterMed!

Νέα συνεργασία των UNI-PHARMA και InterMed!

Με σύνθημα «Αγαπάμε τον εαυτό μας» και με στόχο μία καθημερινότητα με περισσότερη υγεία, φροντίδα και ευεξία, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed, συνεργάστηκαν τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 με την Επιστημονική Ομάδα του Nutrilab, αποφοίτων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Οι Εργαζόμενοι/ες των UNI-PHARMA και InterMed που κληρώθηκαν, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία σειρά από ανθρωπομετρικές μετρήσεις, όπως αξιολόγηση βιολογικής ηλικίας, σπλαχνικού λίπους, επίπεδα μυϊκής μάζας, κατάσταση ενυδάτωσης του οργανισμού κ.ά. αλλά και να λάβουν διατροφικές συμβουλές.

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τη φαρμακευτική αγορά, αλλά σημείο αναφοράς και για την κοινωνία.

Οι φαρμακοβιομηχανίες του συνεχίζουν να δημιουργούν προϊόντα για τον άνθρωπο και την κοινωνία, φροντίζοντας παράλληλα και τις δικές τους οικογένειες, τους/τις εργαζομένους/ες τους.

Η συνεργασία με τον Nutrilab, εντάσσεται στην Στρατηγική του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, για Βιώσιμη Ανάπτυξη, μία ολοκληρωμένη στρατηγική, με άξονες την στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας, προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος, στήριξη της έρευνας και νέας γενιάς.

Written by

Τα νέα της Υγείας