Connect with:
HomeΥΓΕΙΑHealth StoriesΜε κορονοϊό ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία

Με κορονοϊό ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (16/06) μετέβη στο νοσοκομείο Σωτηρία, καθώς κρίθηκαν απαραίτητες σχετικές εργαστηριακές εξετάσεις, λόγω επίμονου βήχα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέμεινε σε απλή κλίνη καθώς παρουσίαζε ήπια συμπτώματα. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος αποχώρησε για το σπίτι του.

Ο κ. Βενιζέλος είναι πλήρως εμβολιασμένος έχοντας κάνει και τη 4η αναμνηστική δόση.

Σημειώνεται ότι πριν από μία εβδομάδα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ορίστηκε μέλος της επταμελούς ομάδας υψηλού επιπέδου (Council of Europe’s High-level Reflection Group).

Η επιτροπή θα εισηγηθεί σχετικά με τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Συμβούλιο της Ευρώπης, προωθώντας τους καταστατικούς σκοπούς του και τις ευρωπαϊκές αξίες, μέσα στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται με τη ρωσική εισβολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία και μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τον Οργανισμό, αλλά και την εκ μέρους της καταγγελία της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Περαστικά από Ανδρουλάκη

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ευχήθηκε «περαστικά» στον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν πληροφορήθηκε πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διεγνώσθη με κοροναϊό.

Written by

Τα νέα της Υγείας