Connect with:
HomeΕιδήσειςΚλείνει η εξαγορά της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στη Λεμεσό απο το CVC Capital Partners

Κλείνει η εξαγορά της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στη Λεμεσό απο το CVC Capital Partners

Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν το αμερικανικό επενδυτικό fund CVC Capital Partners να είναι ένα βήμα πριν την εξαγορά – εκτός σοβαρού απροόπτου – του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ στην Λεμεσό διαμέσου της Hellenic Healthcare.

Ομάδα στελεχών του βρίσκεται απο προχθές στην Κύπρο προκειμένου να κλείσουν τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία και να κάνουν και έλεγχο στο Απολλώνειο νοσοκομείο που έχουν ήδη εξαγοράσει στα τέλη του 2021.

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο  Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ ιδρύθηκε το 1983 στο κέντρο της Λεμεσού και άρχισε την λειτουργία του το 1987.

Μετά από ανακαινίσεις και επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων οι οποίες ολοκληρώθηκαν το 2007. Διαθέτει 128 πλήρως εξοπλισμένες κλίνες, 12 χειρουργικές αίθουσες. Επιπλέον, φάσμα των υπηρεσιών Κλινικού Εργαστηρίου,  Ακτινοδιαγνωστικών Τμημάτων (Ακτινολογικό, Μαγνητικής/ Αξονικής Τομογραφίας), πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών, Μαιευτικού – Γυναικολογικού  και Παιδιατρικού Τμήματος, υπερσύγχρονο Κέντρο Καθετηριασμών Καρδιάς.

Written by

Τα νέα της Υγείας