Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΝοσοκομείαAπό 9 Ιανουαρίου νοσηλεία ασθενών COVID-19 στην Κεντρική κλινική Αθηνών

Aπό 9 Ιανουαρίου νοσηλεία ασθενών COVID-19 στην Κεντρική κλινική Αθηνών

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών, με πρωτοβουλία της και κατόπιν ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, έχει ήδη αναλάβει από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου τη νοσηλεία ασθενών με COVID-19, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας έναντι της πανδημίας.

Το  πρώτο περιστατικό που νοσηλεύεται, πάντα σε συμφωνία με το Υπουργείο Υγείας, αφορά ασθενή η οποία υπεβλήθη σε επέμβαση ισχίου, ενώ νοσεί από τον COVID-19.

Η νοσηλεία των ασθενών COVID-19, θα διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Κλινικής,  υπό την επίβλεψη και συντονισμό της Καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Κυριακής Κανελλακοπούλου και του Καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Γεωργίου Δημόπουλου, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Η ιατρική ομάδα COVID της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών  στελεχώνεται επί πλέον από 15 επιμελητές  (Παθολόγους, Πνευμονολόγους και Αναισθησιολόγους), οι οποίοι σε συνεργασία με το δυναμικό των θεραπόντων χειρουργών όλων των ειδικοτήτων, θα διεξάγουν τις δέουσες θεραπείες, από τη διάγνωση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του ασθενούς και την τελική επιστροφή του στο οικείο του περιβάλλον.

Written by

Τα νέα της Υγείας