Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΨίθυροι YγείαςΣυζητήσεις επένδυσης στη διάρκεια του χιονιά και άυπνος 18 ώρες

Συζητήσεις επένδυσης στη διάρκεια του χιονιά και άυπνος 18 ώρες

Η ιστορία είναι αληθινή και είναι η περιπέτεια επιχειρηματία/επενδυτή που το πρωί της Δευτέρας πήρε το -μεγάλου κυβισμού- αυτοκίνητό του για να πάει σε μονάδα υγείας που βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων.

Έφτασε στο ξενοδοχείο διαμονής του στα νότια προάστια περισσότερες από 18 ώρες μετά, δηλαδή χθες το μεσημέρι. Για να φτάσει, είχε πιει χιόνι («ευτυχώς είχα ένα μικρό μπουκαλάκι» έλεγε), ενώ ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό, είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και είχε περπατήσει μισή ώρα μέχρι τον πιο κοντινό σταθμό του προαστιακού. Αφού περίμενε μια ώρα μπήκε στον συρμό που νόμιζε πως θα τον πάει προς το κέντρο της Αθήνας, αλλά τελικά βρέθηκε να κοιμάται σε μια πύλη αναχώρησης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», πρώτη φορά που μπήκε σε δημόσιο μέσο μεταφοράς!!!

Στο αεροδρόμιο έλαβε και voucher 10 ευρώ από τις υπηρεσίες του αεροδρομίου για να φάει τυρόπιτες σε γνωστή αλυσίδα φούρνου. Τα ξημερώματα της Τρίτης, αφού πάλι περίμενε μαζί με άλλους επιβάτες στο σταθμό του μετρό στο αεροδρόμιο περίπου μία ώρα μέσα στο κρύο, μπήκε σε συρμό και κατέβηκε στο σταθμό Σϋνταγμα.

Από εκεί χρειάστηκε αρκετές ώρες μέχρι να φτάσει στο χώρο διαμονής του στα νότια προάστια. Όταν τον ρώτησαν «μα καλά, πού πήγαινες και εσύ αφού ήξερες για την κακοκαιρία;» Απάντησε: «Ποιος μπορούσε να πιστέψει πως θα κλείσει η Αττική Οδός!!!».

Written by

Τα νέα της Υγείας