Connect with:
HomeΕιδήσειςΝέος διοικητής στο Λαικό νοσοκομείο

Νέος διοικητής στο Λαικό νοσοκομείο

Ο κ. Φάνης Ροΐδης ανέλαβε την θέση του διοικητή στο Γ.Ν.Α. Λαϊκό, διαδεχόμενος τον κ. Χρήστο Αντωνόπουλο ο οποίος υπέβαλε παραίτηση τον Οκτώβριο. Ο κύριος Ροΐδης είναι επικοινωνιολόγος και έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία για τις Νέες Τεχνολογίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το υπόλοιπο ΔΣ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ.Ν.Α. « ΛΑΪΚΟ » παραμένει ως έχει.

ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του Ευστράτιου, με Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών καΠολιτικών Επιστημών, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ», ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Αποστόλου, Διευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Παναγιώτη, με Ασφαλιστικός Σύμβουλος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΚΟΥΡΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟ του Παναγιώτη,, Διοικητικό Υπάλληλο.
ΣΙΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Ιωάννη, Συνταξιούχος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τουτον ΡΕΝΤΙΦΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ του Κωνσταντίνου, Καθηγητή Φιλολογίας.
ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Λυσίππου,, Διευθυντής Διοικήσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γκίκα, Δημόσιο Υπάλληλο.
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου, Διευθυντής ΜΕΘ – Ε.Σ.Υ. ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΑΙΜΙΛΙΟ του Δημητρίου, ειδικευόμενο ιατρό Παθολογίας.
ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής με βαθμό Α’ ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος τωνεργαζομένων – πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΦΟΥΡΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Χριστοφόρου, υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ κλάδου Ιατρικών Εργαστηρίων, με βαθμό Α’.

Written by

Τα νέα της Υγείας