Connect with:
HomeΕιδήσειςΕλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ερρίκος Ντυνάν στο δρόμο για το Παρίσι 2024

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ερρίκος Ντυνάν στο δρόμο για το Παρίσι 2024

Η ανανέωση της συνεργασίας της ΕΟΕ με το Ερρίκος Ντυνάν ως Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Παρίσι 2024, επισφραγίστηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κ. Θέμο Χαραμή.

Η συνεργασία, που εξασφαλίζει τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών – σε επίπεδο προαθλητικού ελέγχου, διαγνωστικών εξετάσεων, αλλά και επεμβάσεων ή νοσηλείας, σε όποια περίπτωση τυχόν απαιτηθεί – ενισχύει ουσιαστικά το σύνολο των αθλητών και αθλητριών που θα προετοιμαστούν για συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, καθώς συνοδεύει την προσπάθειά τους με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, πιστοποιημένο από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Πρόκειται για κοινωνική χορηγία που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Παρίσι 2024», το οποίο έχει σχεδιάσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στοχεύοντας να στηρίξει σε πολλαπλά επίπεδα το πλάνο της Ολυμπιακής προετοιμασίας και την ομάδα των αθλητών και αθλητριών που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή Αποστολή.

Written by

Τα νέα της Υγείας