Connect with:
HomeΕιδήσειςΔιαδικτυακό γυναικολογικό σεμινάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 με τον Δρ. Δημήτριο Μπαλτογιάννη

Διαδικτυακό γυναικολογικό σεμινάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 με τον Δρ. Δημήτριο Μπαλτογιάννη

Το ”Σπίτι του ΜΑΝΑ” σας προσκαλεί σε διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στις 12:00 με τίτλο:
“Στηρίζοντας την γυναίκα με γυναικολογικό καρκίνο – απορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις” με ομιλητή τον Δρ. Μπαλτογιάννη Δημήτριο Μαιευτήρα & Γυναικολόγο – Ογκολόγο και εθελοντή του ΜΑΝΑ.

Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα για τον γυναικολογικό καρκίνο | Δημήτριος Μπαλτογιάννης - YouTube

Το webinar απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες με κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, στα ενήλικα μέλη των οικογενειών και το περιβάλλον τους, θίγοντας προβληματισμούς και σκέψεις για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα. Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ανοιχτό προς όλους και η πρόσβαση είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Ο σύνδεσμος για να το παρακολουθήσετε είναι:
https://us06web.zoom.us/j/5730324093
Meeting ID: 573 032 4093

Tο webinar θα μεταδοθεί με live streaming στο Facebook από τη σελίδα του Οργανισμού ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.  Σας παρακαλούμε στo πλαίσιo της προστασίας των προσωπικών δεδομένων να έχετε την βιντεοκάμερα και τα μικρόφωνα σας κλειστά και να έχετε αλλάξει το όνομα εισόδου σας εφ’ όσον το επιθυμείτε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις στο chat του zoom, στο messenger του ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στο Facebook, οι οποίες θα απαντηθούν στο τέλος της ομιλίας.

Σε όσους το επιθυμούν θα αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του webinar από το ΜΑΝΑ. Ως προς αυτό ενημερώστε μας, αποστέλλοντας τα προσωπικά σας στοιχεία: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και ιδιότητα.

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107295546

Written by

Τα νέα της Υγείας