Connect with:
HomeΕιδήσειςΈναρξη λειτουργίας 7ου κύκλου Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Έναρξη λειτουργίας 7ου κύκλου Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ο.Δ.Ε) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενιαίου τμήματος (Νέων Πτυχιούχων/Στελεχών) του 7ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» (Master in Health care Management – ΜHM).

Στο Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής το πτυχίο των οποίων έχει αναγνωριστεί από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. καθώς και πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και φοιτητές που κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών τους οφείλουν το πολύ μέχρι πέντε (5) μαθήματα και την υποστήριξη της διπλωματικής τους εργασίας (όπου υπάρχει) για να αξιολογηθούν στη β΄ και γ΄ φάση. Οι υποψήφιοι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να καταθέσουν την τελική αναλυτική βαθμολογία τους όπου θα φαίνεται ότι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και απομένει μόνο η ορκωμοσία, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων ή μέχρι εύλογο χρόνο που ορίζει η Συντονιστική Επιτροπή του Π.Μ.Σ. πριν τη διαδικασία αξιολόγησης. Σημειώνεται ότι στη β΄ φάση αξιολόγησης ως βαθμός πτυχίου θα υπολογισθεί ο μερικός Μ.Ο. της αναλυτικής βαθμολογίας ο οποίος δεν αλλάζει μετά από την κατάθεση της τελικής αναλυτικής βαθμολογίας.

Ο αριθμός φοιτητών που θα εισαχθούν στο τμήμα του 7ου κύκλου του ΠΜΣ θα είναι, κατ’ ανώτατο όριο, 40.

Η αίτηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, παρέχονται από τη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Γραμματείας του Π.Μ.Σ. (email: mhm@uom.edu.gr) έως την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022.

Written by

Τα νέα της Υγείας