Connect with:
HomeΑΓΟΡΑWin Medica: Νέο σκεύασμα για την αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού

Win Medica: Νέο σκεύασμα για την αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού

Η Win Medica ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην χώρα μας του IBUTOMOL, ενός νέου σκευάσματος για την αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού.

Το μη συναταγογραφούμενο φάρμακο περιέχει δύο δραστικά συστατικά, την ιβουπροφαίνη και την παρακεταμόλη, σε αναλογία 200 προς 500 mg, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της. Ο συνδυασμός των δυο ουσιών ενισχύει τον ανθρώπινο οργανισμό παρέχοντας αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ο οργανισμός ανακουφίζεται άμεσα από τον πόνο, τον πυρετό και τη φλεγμονή.

Από τους κατασκευαστές του IBUTOMOL συστήνεται «για την αντιμετώπιση του ήπιου και μέτριου πόνου που σχετίζεται με ημικρανία, κεφαλαλγία, πονόδοντο, πόνους περιόδου, οδοντικό, μυϊκό και ρευματικό πόνο, συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης, πονόλαιμο και πυρετό».

Στην ανακοίνωσή της Win Medica αναφέρεται σε αξιολόγηση του φαρμάκου σχετικά με τον οξύ αλλά και τον χρόνο πόνο, το ΙBUTOMOL απεδείχθη εξαιρετικά αποτελεσματικό, εμφανίζοντας υψηλό επίπεδο ικανοποίησης.

Ενδεικτικό είναι ότι στον οξύ οδοντικό μετεγχειρητικό πόνο, το IBUTOMOL επέδειξε:

  • Γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο (επίτευξη αισθητής ανακούφισης σε 18 λεπτά)
  • Ανακούφιση που διαρκεί 9 ώρες
  • Επίτευξη υψηλού επιπέδου ικανοποίησης στα 9 από τα 10 άτομα που το χρησιμοποίησαν

Αναφορικά με την κυκλοφορία του νέου φαρμάκου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Win Medica, Μάριος Κοσμίδης τόνισε ότι:

«Στη Win Medica, στόχος μας είναι να επενδύουμε συνεχώς στην επιστημονική γνώση και σε υψηλής προστιθέμενης αξίας θεραπείες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Αυτό αποδεικνύεται και στο διευρυμένο μας χαρτοφυλάκιο με την εισαγωγή πρωτότυπων και καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, που απαντούν στις δύσκολες προκλήσεις της εποχής».

Written by

Τα νέα της Υγείας