Connect with:
HomeΑΓΟΡΑΑσφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Τα προγράμματα που αφορούν την ασφάλεια υγείας μπορούν να χωριστούν σε αρκετές επιμέρους κατηγορίες.

Μέρος της ασφάλειας υγείας είναι ο κλάδος των συντάξεων, η πιθανότητα επιβίωσης και θανάτου καθώς και οι καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ίσως ο δημοφιλέστερος κλάδος ιδιωτικών συμβολαίων καθώς καλύπτει έξοδα νοσηλείας και προσφέρει μια σιγουριά σε κάθε ασφαλιζόμενο.

Με την νοσοκομειακή περίθαλψη η ασφαλιστική εταιρεία σου καλύπτει μέρος ή και όλα τα έξοδα από τα νοσήλεια σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές.

Τα έξοδα αυτά ποικίλουν ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε και μπορεί να είναι από τα έξοδα κλινικής και ιατρών μέχρι τα έξοδα αποκατάστασης.

Καλύψεις που περιλαμβάνει η ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Στην νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνονται καλύψεις όπως νοσηλεία από ατύχημα, κόστος χειρουργείων, κόστος κλινικής, κ.α.

Κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας έχει διαφορετικές καλύψεις και απαλλαγές, οπότε πριν προχωρήσετε στη σύναψη ασφαλιστηρίου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για να αναλύσουμε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Κάθε ασφαλιστήριο είναι διαφορετικό ανάλογα τις καλύψεις και τις απαλλαγές που επιθυμεί ο κάθε ασφαλιζόμενος.

Αν θέλουμε να γράψουμε μερικές γενικές καλύψεις για τις ασφάλειες υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη, τότε μπορούμε να πούμε πως συνήθως περιλαμβάνονται γενικές διαγνωστικές ετήσιες εξετάσεις μέχρι ένα ποσό, απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς με πολύ χαμηλό κόστος, φυσιοθεραπείες επίσης με πολύ χαμηλό κόστος, ετήσιο check up καθώς και καλύψεις σε νοσήλεια, κλινικές και χειρουργεία ανάλογα τα ποσά και τις απαλλαγές που θα επιλέξετε.

Στα περισσότερα προγράμματα με νοσοκομειακή περίθαλψη έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και καλύψεις εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα υγείας είναι ιδιαίτερα δύσκολα στη σύγκριση τιμών καθώς κάθε πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο ανάλογα τα χαρακτηριστικά του ασφαλισμένου. Άλλο ασφάλιστρο θα πρέπει να πληρώσει ένας 60χρονος με κάποια χρόνια προβλήματα και άλλο ασφάλιστρο ένας νέος 20 χρονών χωρίς κάποιο γνωστό πρόβλημα.

Written by

Τα νέα της Υγείας